Sus
  >  Destinatii   >  Africa   >  3 hoteluri inedite vizitate de noi cu copiii in Namibia

Avantajul pandemiei este ca desi faci rezervare cu cateva zile inainte, ai ocazia sa testezi undele din cele mai interesante hoteluri de la destinatia aleasa, pentru ca vei gasi camere libere. Cum noi adoram cazarile inedite, nu am ezitat sa testam in Namibia unele dintre cele mai inedite hoteluri din aceasta frumoasa tara prin care am petrecut 10 zile intr-un roadtrip memorabil.

Le Mirage, zile si nopti magice la un castel in mijlocul Desertului Namib, primul dintre cele cateva hoteluri la care am stat in Namibia

Primul hotel din Namibia si primul wow! Le Mirage Resort este un castel de piatra, construit in mijlocul Desertului Namib, inconjurat doar de pustietate si peisaje spectaculoase!

Camerele sunt in zidurile castelului, iar in curtea interioara te asteapta o adevarata oaza, cu piscina si jacuzzi. Poti chiar sa te cazezi sub cerul liber, intr-unul din cele doua turnuri de paza. Vei putea admira direct din pat Calea Lactee in toata frumusetea sa.

>> Rezerva si tu pentru excursia ta in Namibia nopti in desert la Le Mirage Resort

Twyfefontein, casute printre bolovani

Ramanem tot in desert, de data aceasta la limita cu savana, si ne cazam la Twyfefontein, un lodge spectaculos printre bolovani gigantici, unii dintre ei purtind desene vechi de mii de ani. Te vei caza in mici casute cu privelisti fantatice in jur. Dupa o plimbare prin Damaraland, si peisajele incantatoare si triburile sale interesante de cunoscut, te asteapta o piscina racoroasa, si restaurantul hotelului.

>> Rezerva nopti la casute intre bolovani la Twyfefontein Country Lodge

Citeste mai multe despre ce am explorat prin Desertul Namib.

Pelican Point, un far pe o limba de nisip in ocean – un alt hotel inedit din Namibia

Am facut cunostinta cu coasta Namibiei la Pelican Point, o limba de nisip, casa a zeci de mii de foci, ce inainteaza in apele oceanului. Poti doar veni sa te plimbi aici, dar experienta completa este sa dormi in farul singuratic, dintre colonii de foci. Diminetile poti sa ti le incepi cu o plimbare cu kayak-ul printre aceleasi foci dragalase, care de abia asteapta sa se joace cu tine in apa, sarind printre kayake, si sa iti continui ziua cu o plimbare pe nisipul nesfarsit, intre ocean si laguna, salutind sacalii care se plimba si ei. Daca la checkin la hotel ai venit cu o masina 4×4, la plecare vei ajunge inapoi pe tarm cu barca, printre delfini si foci.

>> Rezerva si tu o experienta la Pelican Point

>> Rezerva si tu o experienta la Pelican Point

Vezi si alte hoteluri inedite din lumea intreaga, dar si pe cazarile interesante testate de noi din Romania.

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare