Sus
  >  Calatorii cu copii   >  Planuri de calatorie pentru 2020

2020 nu e doar un an rotund ca si numar in sine, dar pentru noi este cu semnificatii si aparte foarte “rotunde”. In 2020 implinim 20 de ani de cand hoinarim impreuna in lumea asta in lung si in lat. Si tot anul viitor implinim 10 ani de cand suntem insotiti in aventuri de Lucas, copilul nostru cel mare, si 5 ani de cand ni s-a alaturat in viata si in planuri de calatorie si mica Ema. Asa ca nu e de mirare ca vrem sa ne planificam niste aventuri extraordinare.

Vom sarbatori trecerea in Noul An pe un nou continent pentru toti 4: Australia, dupa ce anul trecut am sarbatorit inceputul lui 2019 in Vietnam, urmat de Hong Kong si Macao. Ne-ar fi placut sa povestim ca il vom vedea de sus in jos si de la stanga la dreapta, insa realitatea este ca dimensiunile sale “gigantice” ne impun doar sa facem un roadtrip prin sud, ajungind si in doua din cele mai mari insule ale sale, Tasmania si Kangaroo, si un pic-pic prin nord, timp de 3 saptamani care se anunta exceptionale. 

Alte planuri?

In februarie la sfarsit urmeaza o alta aventura, in doi de data aceasta, prin Patagonia, iar in martie mergem sa vedem marea inghetata si poate, din nou, aurora boreala, in Laponia.

Ca si dorinte am vrea in 2020 in multe locuri, ca deobicei: Canada, Cap Verde, Uzbekistan, Armenia, Hawaii, Belarus, Albania si Kosovo, coasta Normandiei si nordul extrem al Scotiei fiind pe primele locuri in planuri ce inca nu au fost facute exact. Daca vom ajunge aici, sau in cu totul alte colturi de planeta, doar anul viitor va sti sa o spuna!

Momentan ne-am facut planuri de ski pentru primul sezon din 2020

In rest planuim weekenduri de ski cat sezonul ne permite, atat in Romania, cat si haihui prin Europa, pe unde ne lasa zboruri directe, si pentru primavara si vara alte iesiri de pe continentul nostru, in locuri pe care insa inca nu le-am stabilit clar.

Marele mister, chiar si pentru noi, este insa ce rezolutie de calatorii ne vom propune pentru 2020…

Voi ce planuri pentru 2020 aveti?

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare