Sus
  >  Destinatii   >  Villa Honegg, unul din cele mai faimoase hoteluri elvetiene

Unul din cele mai renumite hoteluri din Elvetia este, pe buna dreptate, Villa Honegg. Situata deasupra lacului Luzern, nici nu stii ce sa ii lauzi mai intai. Posibil insa aceasta sa fie piscina fantastica ce, dupa cum este vremea, fie iti va da senzatia ca plutesti deasupra norilor, fie iti va oferi o panorama extraordinara asupra lacului si a imprejurimilor sale inverzite, punctate de casute din loc in loc.

Si dupa ce te saturi de balaceala in apa calda, de la usa hotelului te asteapta trasee cu privelisti la lac, prin padure si peste dealuri, pe langa vacute elvetiene si ferme.

La revenirea la Villa Honegg, un pahar de vin or o ciocolata calda pe terasa hotelului sunt fix ce trebuie pentru relaxare completa!

Si uite asa, Elvetia ne arata inca o data ca este specialista in hoteluri exceptionale, iar Villa Honegg a intrat in topul preferatelor noastre, alaturi de Dolder Grand din Zurich or Grand Hotel Tschuggen din statiunea de ski Arosa.

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare