Sus
  >  Destinatii   >  Plimbari prin Andaluzia: Alhambra in 15 poze

Alhambra este unul din cele mai vizitate obiective din Andaluzia si intreaga Spania, si noi am reusit de abia intr-o zi insorita de iarna sa o vizitam pe indelete.

Acum vreo 3 ani, de un Revelion, primul Revelion in fapt al micutei pe atunci Ema, in varsta de nici mai mult nici mai putin de 4 luni, decidem cu o saptamana inainte, adica putin inainte de Ajunul Craciunului, sa plecam intr-un roadtrip prin Spania si Portugalia, ce a ramas ca una din cele mai dragi vacante in familie. Prima escala: Granada. Dar cum am avut la dispozitie cateva zile sa planific 2 saptamani cu 2 copii, dintre care unul nou nascut, am omis ceva esential: bilete pentru Alhambra, care bineinteles ca erau sold out cand am ajuns noi cu catel si purcel la portile ei. Nu a fost mare bai, pentru ca si partea vizitabila FARA bilet este superba, dar am promis ca imi voi lua revansa, si iata ca de abia acum am reusit, cu ocazia unui weekend la ski in muntii Sierra Nevada, ce pazesc Granada si Alhambra.

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare