Sus
  >  Calatorii cu copii   >  Accesorii pentru calatorii cu copiii de la Zara

Cum suntem o familie calatoare, mereu sunt interesata de accesorii utile pentru calatoriile noastre dese cu copiii. SI cand dau peste o colectie atat de draguta ca cea de acum, parca as cumpara toate accesoriile de Travel de la Zara Kids, pentru calatorii viitoare si copii incantati de bagajele lor:

Valizuta aceasta transparenta pare ultra-practica pentru un copil zapacit ca Lucas, pe care am inceput sa il invat cum sa isi faca un bagaj util si practic pentru calatorii singur. Isi poate imparti in saculetii colorati hainele pe categorii, pentru a le gasi cu usurinta, dar poate si vedea rapid, chiar din afara bagajului, ce contine.
 
Pentru extra aranjare a bagajelor copiilor, doi saculeti colorati. Mi-ar fi placut mai mult sa existe varianta roz si bleu, pentru el si pentru ea, s-ar fi potrivit mai bine ca accesorii de calatorie in bagajele noastre pentru copii.
Un cub de haine doar pentru lenjerie sau pijamale? Nu ar fi o idee rea sa avem astfel de accesorii in desele noastre calatorii cu copiii. De inclus pe lista de cumparaturi viitoare!
Noi avem deja o husa de scaun cu buzunare, pe care copiii, din spate, o pot accesa si folosi singuri. Este unul din cele mai utile lucruri in roadtrip-uri si calatorii cu copiii cu masina.
Voi ce accesorii de calatorii cu copiii aveti si folositi?
Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare