Sus
  >  Descopera Romania   >  O fuga la Marea Neagra in extrasezon: Vizita la crama Clos de Colombe

Din ciclul „ce mai poti face la mare in extrasezon”: viziteaza o crama aproape de malul Marii Negre! Da, exista o crama producatoare a unui vin excelent, dar si cu restaurant si spatii de cazare chiar intre statiunile cunoscute de la noi de pe litoral.

 Cea mai mica crama din Dobrogea te asteapta la cativa pasi de Olimp, aproape de malul marii. Cu soiuri de vita de vie aduse din Franta, Clos de Colombe nu este unul din marii producatori de vin din Romania, scoate in jur de 15000 de sticle pe an, dupa cum am aflat la turul ghidat.

Insa cu siguranta vinul este unul deosebit in arome, dupa cum am aflat testind diferite sortimente la masa cu aer frantuzesc ce a urmat turului prin crama. Vita de vie frantuzeasca, bucatarie frantuzeasca, nume de crama frantuzesc… bineinteles si proprietara este tot din Franta, chiar din regiunea Champagne, unde de asemenea are vita de vie, dar produce sampanie.

Crama Clos de Colombe te asteapta si cu locuri de cazare, doua camere si un apartament, unde te poti trezi direct in mijlocul viei. Si, bineinteles, restaurantul te intampina cu vinurile Clos de Colombe si preparate frantuzesti, chiar si in offseason, cand vreme de plaja nu mai este!

Si daca tot va nimeriti la Marea Neagra cand nu e vreme de plaja, va mai putem propune o vizita prin Mangalia, o plimbare pe faleza goala din Eforie Nord sau prin centrul vechi din Constanta. Iar daca vreti sa vedeti si o alta crama frumoasa din Dobrogea, crama Rasova va asteapta langa Autostrada Soarelui. Voi ce idei mai aveti de activitati la mare in extrasezon?

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare