Sus
  >  Descopera Romania   >  Escapada din Bucuresti: Weekend la Gradina Vlahiia din Snagov

Dupa diferite escapade in apropiere de Bucuresti, precum Vila 23 sau Country Spa Retreat, dar si vizite la Manastirea Snagov sau in apropiere la Caldarusani, a venit timpul sa testam o alta cazare in jurul celebrului lac de langa Bucuresti: Gradina Vlahiia.

 

Gradina Vlahiia din Snagov e organizata ca un mic muzeu al satului (un pic ne-a adus aminte de weekendul nostru petrecut la Bojentsi, in Bulgaria, intr-o rezervatie istorica de case traditionale), cu 4 case traditionale maramuresene, cat se poate de asemanatoare cu originalele. In plus, intre ele, pe un mic deal, este si o mica biserica de lemn, in care este organizat un muzeu al icoanelor.

Alaturi poti saluta animalele la ferma „satului”, dar si admira culturile in solare sau pe camp.

Pranz delicios la Gradina Vlahiia din Snagov

Mesele le vei lua la „caminul cultural”, cea mai mare cladire din complex, cu restaurant si receptie 2 in 1. Poti veni la Gradina Vlahiia si doar pentru a lua pranzul si a face o mica plimbare in jur.

In plus, alaturi de restaurant este si un mic lac, pentru extra relaxare.

Este un loc minunat de mers cu copiii. O sa le placa cu siguranta casutele de lemn cochete, animalele cu care pot interactiona, dar si cartea cu povesti si jocul fix despre acest loc, Gradina Vlahiia, pe care le poti cumpara de la receptie.

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare