Sus
  >  Rezolutii de calatorii   >  2016 - 4 roadtrips in 4   >  A doua experienta airbnb cu copiii: Loft la malul marii in Portugalia

Inspirati de experienta placuta a inchirierii unui apartament de pe airbnb in Viena, am decis sa ne incercam iar norocul pentru cele 3 zile petrecute pe coasta Algarve a Portugaliei, si nu am regretat absolut deloc alegerea.

Fiind cu copiii am optat pentru un apartament in centrul vechi al orasului Albufeira, listat pe airbnb, un loft la ultimul etaj al unui bloc nou, cu balcoane mari de unde se vedeau cladirile albe ale orasului, stancile ce rasareau intre case, si, putin mai in departare, marea.

Apartamentul era mobilat minimalist, in tonuri de alb, si cu tablouri mari colorate. Ne-am bucurat ca ne-au oferit patut de bebelus, iar Lucas a dormit intr-un pat extra, ingenios ascuns intr-un dulap. Am avut astfel, alegind airbnb, tot confortul necesar unei familii cu 2 copii, dintre care unul bebelus.

Insa cea mai draguta caracteristica a apartamentului era o terasa pe acoperis, accesibila printr-o scara mica in spirala din balconul bucatariei, terasa mare, de 70metri, care la una din margini avea un jacuzzi ce ne-a asteptat in fiecare zi cu apa calda si promisiunea unor ore de relaxare (sau distractie de fapt, pentru ca am fost mereu insotiti de Lucas, Ema acompaniindu-ne alaturi, in carut). Mai multe despre zilele petrecute in Albufeira aici.

Cazarea cu copiii la un apartament aibnb in Albufeira, un stop in roadtrip-ul nostru de iarna prin Portugalia si Spania

Vezi intreg roadtrip-ul de iarna prin Spania si Portugalia, primul din cele 4 roadtrips in 4 pe care le planuim in 2016:

Harta traseului / Prima zi in Granada / 3 zile pe coasta Algarve (cazati intr-un loft airbnb) / Escala la Cabo da Roca si Palatul Pena / Revelion la manastire in Evora / Arraiolos si Monsaraz / Soare si ploaie in Porto / In casuta (si spa-ul) din padurea Pedras Salgadas / Rasfat (si vin) in valea raului Douro / O noapte la ferma in Serpa / Din nou la ocean, in Cadiz / Un ultim stop, Ronda

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare