Sus
  >  Destinatii   >  Europa   >  Austria   >  Prima experienta Airbnb: Apartament in stil aristocrat in Viena

In decembrie am mers un long weekend in noua formula de familie de 4 membri in Viena, la distractie si piete de Craciun. Decembrie este cea mai turistica luna pentru capitala austriaca, iar preturile la hoteluri cresc corespunzator. Iar cum faptul ca am calatorit cu un bebelus si un copil de cinci ani, cu programe de somn diferite, si tare usor amandoi de zapacit si distrat, ceea ce rezulta in lipsa somnului, avem nevoie de un spatiu de cazare mai amplu. Asa ca, in premiera in Viena, am apelat la Airbnb, si am avut noroc cu un super apartament, mare, spatios, si extrem de frumos mobilat si decorat.

 

Apartamentul avea numele de Imperial Suite pe airbnb, si fix asa era decorat, cu mobila somptuoasa, sobe elegante din teracota si tablouri vechi cu rame mari aurii.

Pana si tacamurile si serviciul de portelan puse la dispozitie erau in ton cu restul apartamentului.

La airbnb in Viena cu copil si bebelus

Aflind ca vom calatori cu un bebelus, ne-au pus la dispozitie un patut pentru Ema, care ne-a fost foarte util.Apartamentul avea doua dormitoare si un living, asa ca ne-am putut desfasura in voie, la un pret cat O camera simpla la un hotel centraL in Viena.

Bradul din holul blocului in care era apartamentul. Apoi am descoperit ca etajul de deasupra noastra adapostea ambasade si consulate de tari sudamericane, asa ca se explica.

Unde mai pui ca si locatia era excelenta, la efectiv doi pasi de Rathaus si de cea mai cunoscuta piata de Craciun din Viena, unde am putut merge pe jos intr-o seara. Am fost asa multumiti, incat am repetat experienta airbnb si in turul nostru prin Portugalia, inchiriind si aici un apartament despre care cu drag voi povesti intr-un post viitor.

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare