Sus
  >  Calatorii cu copii   >  Calatorii cu copiii: Weekend la Acacia Village, aproape de Bucuresti

… sau cum probabil am fost singurii turisti adevarati in Giurgiu de ziua alegerilor
In weekendul alegerilor am decis sa facem o excursie undeva in apropiere de Bucuresti. Si cum de curand aflasem de Acacia Village, un complex hotelier situat in Giurgiu, la aproximativ 40m de Bucuresti, nu am ezitat sa rezervam o noapte cu copiii aici.

Cum a fost cu copiii la Acacia Village?

Am ajuns intr-o zi friguroasa de toamna, dar Acacia este o destinatie buna pentru vreme rece (desi eram singurii clienti, si cei de acolo ne-au spus ca vara sunt plini insa). Am rezervat un bungalow, ultra spatios, cu 2 camere si o terasa mare. Aveam chiar si un semineu, si am fost bineveniti cu Yuki (nu in multe locuri in Romania esti primit cu catelul cu bratele deschise). Ii pusesera chiar si o carte de povesti lui Lucas, cu Pisicile Aristocrate, care a fost bine venita si apreciata de micul shopaholic.

Am ajuns vineri seara, si masa nu a intarziat sa apara. Am mancat in cele 2 zile la Acacia cat pentru o saptamana, dar nu ne-a parut rau, totul era delicios. A doua zi de dimineata, dupa un mic dejun ultra consistent, am pornit la explorarea domeniului. Intai Yuki si Lucas au facut cunostiinta cu paunii:

Iar apoi am facut turul fermei de animale.

Apoi ne-am plimbat pe langa raul artificial, pe mici dealuri, pe malul lacului si pe podete de lemn.

Si am vizitat (de mai multe ori intr-o zi) si cele 2 locuri de joaca dintre casute.

Principala atractie de la Acacia este insa piscina cu apa incalzita, unde am petrecut cateva ore bune.

La sfarsit am iesit sa ne balacim si in jacuzzi-ul de afara, unde desi era foarte frig apa calda ne incalzea foarte bine.

Seara am petrecut-o pe terenul de tenis, la locul de joaca si cu masinutele, dupa o masa la fel de copioasa, doar cu ingrediente de la ferma si gradina proprie.

A doua zi de dimineata, inainte de a ne intoarce in Bucuresti, micul shopaholic a jucat pentru prima oara mini golf, la terenul foarte haios amenajat langa piscina (pe care am mai vizitat-o o data inainte sa plecam).

A fost un weekend super relaxant, in care cel mai mic shopaholic s-a distrat teribil. Cu siguranta vom reveni si pe timp de vara, sa putem inota in lacul special amenajat pentru asta sau Lucas sa poata sa se plimbe cu poneii.

Citeste si despre alte excursii de weekend pe care le poti face aproape de Bucuresti.

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare