Sus
  >  Destinatii   >  Europa   >  Austria   >  Un an de calatorii sau cum ne-am respectat rezolutia de a face un weekend trip pe luna

Daca in 2012 am avut rezolutia niciun weekend de vara in Bucuresti, in 2013 am ridicat miza si ne-am promis ca vom face cel putin o excursie in afara tarii pe luna. Fie ea si de weekend neprelungit, fie ea si doar pana la vecinii nostri bulgari (cum de altfel s-a intamplat de 3 ori pe parcursul anului). Si ne-am tinut de cuvant, si a iesit uun an de calatorii minunate!

Recapitularea unui an de calatorii – 2013

Iata o recapitulare a intregului an 2013! La anul avem deja o noua rezolutie, tot cu travel, si mai complicata, dar pe care speram sa ne faca imensa placere sa o respectam!

Ianuarie l-am inceput la ski. Intai in Bansko imediat dupa revelion, si apoi in cea mai mare regiune schiabila din lume, Les Trois Vallees.

In februarie am fost la Veliko Tarnovo, la vecinii nostri bulgari, pentru un weekend de plimbari prin padure si mancare buna.

In martie, am petrecut cateva zile in Viena si imprejurimi. Din program: RomantikStrasse, cel mai pitoresc drum din Austria, ski la Semmering si plimbari in Wiener Walds.

In aprilie, din nou la bulgari, de data aceasta am ales Arbanassi, un sat pitoresc, loc de plecare pentru cateva plimbari prin munti si pesteri.

In mai, cel mai mic shopaholic a facut cunostiinta direct la el acasa cu Mickey. Am mers o zi in Disneyland, si inca 2 in Paris si a fost minunat.

Vara lui 2013 vine cu Italia, Iordania, Grecia si Islanda

In iunie, a venit randul Italiei, cu 3 zone deosebite: Cinque Terre, Portofino si Pisa.

In iulie, a fost luna concediilor. Intai in Iordania, doar in doi, si apoi in Creta impreuna cu cel mai mic shopaholic.

In august am fost in cea mai frumoasa destinatie vizitata pana acum: Islanda, care ne-a fascinat cu peisajele mirifice, cascadele de la tot pasul, intinderi nesfarsite de verde, balene si lacuri glaciare.

Continuam acest an de calatorii cu toamna in Grecia

In septembrie, un ultimul weekend de vara, relaxant, petrecut in Santorini.

In octombrie am ales Londra si ne-am speriat de aglomeratia din capitala londoneza.

In noiembrie am dat o fuga in Belgia, pentru a vizita Brussels si Bruges, doua orase extrem de pitoresti.

Iar in decembrie tocmai ne-am intors dupa cateva zile in Viena, pentru traditionala Piata de Craciun.

Ce ne-a surprins in acest an plin de calatorii? Ca nu este asa greu sa calatoresti luna de luna, dar ca iti trebuie un plan totusi facut in prealabil (pentru a gasi bilete si cazari la preturi bune, si pentru a nu fi luat prin suprindere de finalul lunii). Ce vrem sa schimbam la anul? Desi ne-a placut absolut fiecare excursie, si am vazut si vizitat mereu locuri noi, totusi anul acesta am fost de mai multe ori in tari precum Bulgaria, Austria si Franta, iar rezolutia de anul viitor va „remedia” acest lucru.

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare