Sus
  >  Calatorii cu copii   >  5 camere de hotel, de neuitat pentru copii, dar si pentru noi parintii

De multe ori o zic: in calatorii si cazarea poate fi o experienta in sine! Fie prin localizare, fie prin facilitatile hotelului, si uneori chiar prin camera ea insasi. Iata cateva camere in care ne-am cazat de-a lungul timpului, de neuitat pentru copii, dar si pentru noi parintii!

PS: Am scris mai demult si o lista de hoteluri kids friendly care ne-au impresionat mult

Camera de circ de la Hotel Efteling

Cand am fost la parcul de distractii Efteling din Olanda, unul din parcurile de distractie preferate de noi, am stat intr-o camera cu adevarat magica, desprinsa din lumea circului. Am avut jacuzzi cu bule de sapun, trapez sau calut de carusel. Magic!

Camera de hotel cu topogan si perete de catarat in Busan, Coreea de Sud

Am tinut ascunsa camera pe care o vom avea la Gran Josun Busan, ultimul nostru stop din 2 saptamani in Coreea de Sud, pentru a vedea reactia copiilor. Si a fost peste masura! Unde ati mai vazut o camera de hotel sa aibe topogan si perete de catarat, paturi suprapuse ca o cabana in padure si locuri de ascuns? Plus, o usita secreta cu care comunica inspre dormitorul parintilor?

>> Vezi preturi aici

Camera fara pereti de la Morgan Rock in Nicaragua

Ne-am cazat deasupra plajei la Morgan Rock in Nicaragua, si copiii au fost tare impresionati de lipsa peretilor. O adevarata aventura sa stai in padure, cu privelistea spectaculoasa a unei plaje pustii, inconjurati de maimute, lenesi si tot felul de pasari, nu e asa?

>> Vezi preturi aici

Intr-un turn de castel, pe malul oceanului, in Bretania

Poate cea mai frumoasa cazare din Bretania este intr-un turn de castel, pe o mica limba de pamant inconjurata de plaje cu flux si reflux impresionante. Copiii s-au simtit ca intr-o poveste!

Intr-un far, la EuropaPark

Acum cativa ani Ema si-a dorit sa se trezeasca de ziua ei intr-o camera ROZ! Dorinta de fetita de 4 ani. Pe care cu drag i-am indeplinit-o! Ne-am cazat, cand am vizitat EuropaPark, intr-unul din hotelurile de acolo, Bell Rock, care are camere roz intr-un far.

>> Vezi preturi aici

Plutind intr-o laguna de smarald, la Paolyn Boathouses in Coron, Filipine

Daca in Nicaragua nu am avut pereti, in Filipine in Coron, la Paolyn Boathouses, nu am avut nici drum spre cazare. Trebuia sa mergem cu barca, pentru ca ne-am cazat intr-o casa plutitoare, intr-o laguna superba. E altceva cand poti sa iti incepi diminetile sarind in apa, direct din pat, nu?

BONUS: Orice cazare dintre Disney Hotels de la Disneyland Paris

Copiii mei iubesc sa mearga la Disneyland Paris, si pana acum am testat mai multe hoteluri, si fiecare dintre ele a ramas in inima lor. Am stat si la Sequoia Lodge, unde camera noastra a avut tematica montana, dar si la Newport Hotel, unde e construit precum un imens far pe lac, si camerele au decoruri marine.

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare