Sus
  >  Destinatii   >  Europa   >  3 restaurante rooftop de unde sa admiri Londra de sus

O vizita recenta in Londra, pentru a participa la evenimentul de tenis LaverCup 2022, ne-a adus si la inaltime: in 3 seri diferite am testat 3 restaurante rooftop, de unde poti admira Londra de sus.

SkyGarden, cea mai la inaltime gradina publica din Londra, si restaurantele sale

3 etaje pline de plante luxuriante reprezinta cea mai la inaltime gradina publica din Londra, cu privelisti panoramice de jur imprejur, catre cerul plin de zgarie nori ai capitalei UK. Pentru doar a vizita Sky Garden trebuie sa iti rezervi din timp bilete (care sunt gratuite), dar poti si sa faci rezervare pentru o masa la unul din restaurantele gazduite intre etajele 35 si 37. Fenchurch este restaurantul select, ce ofera experienta fine dinning, in timp ce 2 etaje mai jos poti rezerva o masa la bistro sau la bar.

Cel mai la inaltime bar din Europa este Gong, la etajul 52, in emblematica The Shard

Cel mai la inaltime bar din lume este in Hong Kong, dar in Europa aceasta distinctie revine catre Gong, un bar (care serveste si mancare) aflat la ultimul etaj din hotelul Shangri La din emblematica The Shard, cea mai inalta cladire din Londra. Privelistile de aici sunt cu adevarat senzationale, ca si ambianta. Mancarea este de influenta asiatica. Pentru cei cazati la hotel, la acelasi etaj este si cea mai la inaltime piscina din Europa. Pentru Gong asigura-te ca faci rezervare din vreme!

O panorama de sus cu Tower Bridge, London Tower si The Shard la un loc: Savage Garden

Ultimul restaurant rooftop vizitat de noi in Londra a fost Savage Garden. Nu este la fel de sus ca primele doua, ci doar la etajul 12, pe acoperisul hotelului Double Tree by Hilton de langa London Tower, dar panorama pe care ti-o ofera este una de neuitat. Intr-o singura privire de pe terasa sa poti vedea London Tower alaturi de Tower Bridge, si, peste Tamisa, The Shard.

Cam acestea au fost ultimele 3 restaurante rooftop testate de noi in Londra. Ce ne-ai recomanda pentru data viitoare?

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare