Sus
  >  Calatorii cu copii   >  Cu mancare buna si o vizita la cetate, o duminica in Viscri

Nu suntem la prima vizita la Viscri si a sa biserica fortificata (una din cele 7 din Transilvania inscrise in UNESCO), dar pentru prima data am prins sarmantul sat saxon in soare orbitor.

Intai am urcat la Biserica fortificata din Viscri

Datorita faptului ca este UNESCO, dar si a faimei legate de printul Charles, Biserica fortificata din Viscri este plina si pe vreme proasta. Dar acum am gasit-o chiar si mai plina de turisti ca deobicei, dar tot ne-am bucurat de interiorul sau pictat, de curtea sa veche si de micul muzeu cu obiecte traditionale din aceste sate uitate de vremuri. Pe copii ii fascineaza de fiecare data sa vada patul traditional saxon, cu sertare, si ca si datile trecute am promis ca ne vom caza si noi o data la o pensiune cu asemenea patuturi supraetajate.

Ia la pas strazile de pamant ale satului

Cateva magazine in poarta, si mici terase isi imbie turistii cu lucruri facute manual si mancare, iar noi ne-am bucurat de o plimbare linistita pe langa casele colorate cu porti mari de lemn.

Slow food la Viscri 32

Un restaurant de care tot auzim in ultima vreme ne-a momit in Viscri de data aceasta, la capatul unui alt weekend prin Transilvania: Viscri 32 din White Barn (hambarul alb), care ne-a momit cu mancare gatita traditional, pe indelete, si o terasa cu o atmosfera relaxanta, cu hamace ce au fost distractia copiilor.

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare