Sus
  >  Calatorii cu copii   >  La pas prin Bucuresti: Casa Maura

Hai sa pornim din nou cu copiii la pas prin Bucuresti, sa ii mai descoperim din locurile frumoase (si nu mai bune de pus pe instagram, daca asta iti doresti), din casele cu arhitectura deosebita si farmec aparte. Azi despre Casa Maura, o casa cu arhitectura unica in Bucuresti.

Se distinge ca neobisnuita in amalgamul arhitectural si asa pestrit al Bucuresti-ului. I se spune Casa Maura datorita decoratiunile exterioare ce amintesc de acest stil, dar si casa olandeza datorita siluetei flamande a fatadei, si este unul din cele mai instagramabile locuri din Bucuresti.

Detalii despre cine si de ce sau cand a exact construit-o nu se mai stiu (din pacate), dar povesti urbane spun ca intr-o perioada a adapostit o sinagoga. Pe Casa Maura o gasiti pentru a o admira din afara (adaposteste sedii de firme inauntru) pe Strada Corbeni, in zona Mosilor/Foisorul de Foc, la pas prin centrul Bucuresti-ului.

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare