Sus
  >  Destinatii   >  Europa   >  Bulgaria   >  Planuri pentru calatoriile din vara 2018

Inca o saptamana de scoala si incepe VACANTA MARE! Si o spun cu aceeasi incantare cu care o gandeam pe vremuri, pe cand eu eram scolara! Acum insa va fi prima vacanta de vara a lui Lucas, si amandoi o asteptam cu nerabdare, si ne planificam fiecare zi in parte, si fiecare dintre calatoriile viitoare, sa profitam la maxim de timpul nostru!

 

Avem deja numeroase planuri facute: 2 weekenduri in Italia, unul la mare si unul la munte, un weekend in Franta, si o mare excursie in nord, cu popasuri in Islanda, Groenlanda si Danemarca, excursie planificata de aproape un an pe care o astept cu nerabdare. Sunt teribil de curioasa de Groenlanda, sunt convinsa ca va fi senzational, mai ales aducindu-mi aminte cat de mult ne-a placut in vecinele insule Feroe. Iar Islanda ne-a fermecat in 2013 cand am fost prima data, si de atunci tot vrem sa revenim pe taramurile trolilor si a cascadelor.

Cu copiii vom merge in Grecia, saptamana urmata de o alta saptamana la Marea Neagra, doar eu cu cei mici. Am planuit cu ei si un weekend pe coclauri irlandezi, dar si cateva escapade romanesti. Si niste vizite prin Bulgaria.

Sa vina vara 2018 deci, si calatoriile ei!

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare