Sus
  >  Descopera Romania   >  Bucuresti si in jurul sau   >  O experienta Heineken in Bucuresti: In seara aceasta am fost prin 4 tari!

Cum a fost o experienta inedita Heineken in Bucuresti? Ei bine… Am inceput cu Brazilia! Printre liane si copaci tropicali am invatat cum sa supravietuim in Amazon, si ce sa facem daca ramanem fara apa… Apoi ne-am exersat cunostiintele incercind sa vedem ce frunct am putea manca….

 

Apoi ne-am mutat rapid in Japonia. Intai printre reclame-neon colorate, ca in Tokyo sau Osaka, apoi la discutii cu maestru in tatuaje si apoi, cu o gheisa, servind orez la o masa cu betisoare.

Din Asia, rapid in Islanda. De data aceasta printre pesteri de gheata si cascade.

Urmatoarea pe lista: Olanda. Cu casutele ei specifice, si multe biciclete.

Si cand ajungi pe acoperis, ce sa vezi? Intecontinental, pentru ca esti totusi in Bucuresti!

Este vorba de fapt despre o experienta interactiva Heineken (ne-a amintit de Heineken Experience din Amsterdam), un bar pe mai multe etaje, fiecare despre o tara! Iar in toate, berea Heineken isi mentine acelasi gust fresh si bun. Inclusiv pe terasa panoramica de unde vezi tot centrul capitalei Romaniei!

Poti vizita lumea alaturi de Heineken, direct din centrul Bucuresti-ului, inscriindu-te in prealabil pe Heineken.com.

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare