Sus
  >  Calatorii cu copii   >  Roadtrip cu copiii in Danemarca: Vizita la Legoland Billund

Ultima noastra zi in Danemarca cu copiii a fost destinata in totalitate vizitarii lumii Lego, Legoland, parcul de distractii fiind situat in Billund, ultima destinatie in roadtrip-ul nostru de primavara prin aceasta tara plina de surprize.

Cazare cu copiii la Legoland hotel in Billund

Am ales sa ne cazam chiar in hotelul complexului, Legoland Hotel, la care am ajuns seara, care ofera acces direct in parc, si care este in sine o sursa de distractii pentru cei mici, la fiecare colt fiind cate un loc de joaca sau de construit Lego. Si spre marele amuzament al copiilor intreaga cladire, dar si camerele sale in care vei dormi, este decorata cu milioane de piese si personaje Lego.

Seara am petrecut-o analizind cu copiii toate aceste posibilitati de construire cu caramizi Lego, si am luat cina in restaurantul complexului Legoland, intre tevi pline de piese cat mai colorate.

 
 

Cu copiii prin parcul Legoland Billund, Danemarca

A doua zi dimineata, cu forte proaspete, am luat cu asalt parcul. Studiasem dinainte harta, si stiam care sunt atractiile in care Lucas se putea da (adica limita de inaltime sub 1.15m). Preferatele lui au fost Casa fantomelor si plimbarea cu dragonul printr-un castel, pe care le-am bifat de mai multe ori, impreuna cu alte atractii mici din fiecare din „tinuturile” parcului LEGOREDOTown, Imagination zone, Adventure Land, Knights Kingdom, Pirate Land si Polar Land, unde am fost foarte impresionati de pinguinii jucausi (adevarati!) dintr-un acvariu.

Nu am ratat nici magazinele de suveniruri, de unde Lucas si-a cumparat cea mai mare maimuta de plus (cu care inca doarme in pat) si cateva jucarii Lego, si, dupa un pranz la unul din restaurantele tematice, am vizitat Miniland, un tinut Lego in miniatura, cu trenulete, vaporase, multe casute si orase reproduse, si Duplo Land, cu loc de joaca si atractii pentru copiii mici (trenulet, roata etc).

Dupa asa o zi plina, pe dupa amiaza, obositi, am pornit inapoi spre Copenhaga, sa trecem podul inspre Suedia, unde ne astepta la prima ora a doua zi dimineata avionul din Malmo, sa ne duca in Bucuresti.

Vezi si ce am facut in celelalte zile cu copiii prin Danemarca:

O zi in Copenhaga / Cu ferryboat-ul spre Aarhus si Esbjerg

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare