Sus
  >  Calatorii cu copii   >  Targu Mures si un weekend de spa si relaxare cu copiii

Unde oare sa mai mergem in weekend cu copiii. Mai ales ca vremea nu este prietenoasa pentru excursii pe munte sau plimbari pe la mare… Asta ma intrebam cand mi-am adus aminte de un articol recent citit despre un hotel nou in Targu Mures, pe numele lui Privo, cu o arhitectura minimalista foarte originala. Si uite asa am decis unde sa mergem sambata si duminica impreuna cu Lucas.

 

Hotel Privo, unde ne-am cazat cu copiii in Targu Mures

Hotelul este o cladire de sticla ce inconjoara o vila istorica, Vila Csonka (ce face parte din ansamblu si ofera si ea camere pentru cazare), totul situat intr-un parc verde, aproape de centrul orasului.

Noi am rezervat un mini-suite, cu geamuri de sticla de sus pana jos pe doua parti, care a fost el insusi o sursa de distractie pentru cel mai mic shopaholic. De la balconul cu balustrada de sticla (care il speria si fascina in acelasi timp), zidurile de sticla ce delimitau patul de zona de zi, puful Fatboy pe care a sarit si s-a rostogolit de nenumarate ori, totul a fost o distractie pentru Lucas.

Dupa amiaza ne-am petrecut-o la Jacuzzi-ul hotelului, cu apa calda si lumini colorate schimbate dintr-o telecomanda, si apoi am incheiat ziua la restaurantul delicios de la un etaj mai jos.

De dimineata am facut intai o plimbare cu liftul si pe holurile hotelului, pentru a ne poza cu sculpturi gigantice in forma de melci roz sau cu ursuleti luminati intre pernute colorate.

Ce am facut cu copiii in Targu Mures: vizita la zoo

Apoi am purces spre obiectivul nostru de vizitat in Targu Mures, si anume gradina zoologica. De dimensiuni impresionante (mult, mult mai mare decat cea din Bucuresti), foarte ingrijita, cu custi mari si confortabile pentru animale si, mai ales, pozitionate astfel incat vizitatorii puteau beneficia de maxim impact vizual.

Am admirat elefantii (doi la numar), leii si am zis buna politicos la un tigru dornic de socializare. Ne-am intrebat de ce strutii nu au ghete sa mearga prin noroi si am numarat purceii si poneii.

La sfarsit am urcat intr-un foisor de lemn din padurea de la capatul gradinii, am trecut pe la camile si, dupa 3h de plimbare, ne-am intors obositi la masina sa pornim spre Bucuresti, inapoi acasa. Bineinteles, nu inainte de a ceda rugamintilor celui mai mic shopaholic de a ii cumpara o vata de zahar ROZ!

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare