Sus
  >  Calatorii cu copii   >  Cum a fost la Mojo Resort in Eforie Sud in 2024

De cativa ani deja, de cand vechiul hotel Magura a renascut din cenusa uitarii si a devenit Mojo Resort, Eforie Sud este statiunea noastra preferata, in care mergem macar cateva weekenduri peste vara. Incepem din vreme, furam startul pentru a prinde Marea Neagra in cea mai buna pozitie a sa, in primavara cand totul e colorat, turistii sunt putini si plajele te imbie la liniste si relaxare. Asa am facut si anul acesta, am revenit la Mojo Resort imediat dupa deschiderea sezonului, si am descoperit cazati acolo o sumedenie de locuri faine noi pe litoralul romanesc. Plus, am avut parte de o experienta plina de adrenalina intr-una din zile, cu un zbor scenic cu avion mic deasupra marii.

>> Citeste si despre cum a fost anii trecuti la Mojo Resort | Vezi oferte de cazare la Mojo Resort

Cum am regasit hotelul si Eforie Sud la inceputul noului sezon estival?

Piscina Mojo Resort este de departe preferata copiilor mei. Este asa, ca o oaza de liniste, cand plaja este aglomerata sau marea agitata ori rece, si imi place teribil ca este inconjurata de vegetatie, Eforie Sud fiind cea mai veche si cea mai verde statiune de pe litoral.

Apusurile de la balcon, deasupra piscinei si cu silueta Turnului de TV Techirghiol in spate sunt la fel de frumoase, pentru o mare cu rasarit, cred ca aici poti prinde cel mai frumos apus.

In rest, ca intotdeauna, camere confortabile si terasa-lounge draguta langa piscina.

Eforie Sud era in febra pregatirilor de sezon, si am regasit cateva detalii functionale, noi. Cea mai frumoasa faleza de pe litoralul romanesc, si nu o zic doar eu, are acum pornite fantanile de racorire, doua seturi diferite, care au fost deliciul copiilor, cred ca am stat o ora la ele.

Iar plaja… Plaja este marita, cu nisip fin, dar marea la fel de turcoaz ca intotdeauna aici in Eforie Sud!

Ce e nou la Mojo Resort in 2024?

De anul acesta, un restaurant emblematic pentru litoralul romanesc, vechiul restaurant Magura, a fost renovat, si acum este parte din Mojo Resort. Asa ca, tot de acum, Mojo Resort are oferte all inclusive, la restaurant putind lua micul dejun, pranzul, gustarea de dupa amiaza si cina. Am testat multe din preparatele din oferta, si au fost delicioase toate.

Langa restaurant a fost amenajat anul acesta in premiera la Mojo Resort si un loc de joaca, care a fost deliciul copiilor. Masinutele si jucariile s-au dovedit pe placul celor mici, dar si celor mai maricei, ca ai mei.

Pe unde ne-am plimbat in zilele petrecute la Mojo Resort in Eforie Sud

Stiti deja.. nu avem stare. Diminetile ni le-am petrecut la piscina Mojo, Dar dupa amiezele pasii ne-au dus sa mai exploram in jur. Am pornit agale, din Eforie Sud, chiar pe faleza de pe marginea marii, inspre Tuzla. Primul stop a fost la o banca galbena si o mica platforma de belvedere, intitulata sugestiv: Aerosoli Pensionari. Ne-am simtit vizati, asa ca am facut poze si noi.

Cativa kilometri mai incolo am ajuns la Plaja Tuzla, unde am si coborat pe nisip, pe plaja, si acolo ne-am petrecut finalul de dupa amiaza, noi si marea si muzica greceasca de la o terasa ce a aparut in zona.

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare