Sus
  >  Destinatii   >  Haideti cu mine in Colmar in martie, intr-un weekend cu fetele – SOLD OUT

Imi place sa calatoresc cu cei mici, si imi place sa explorez locuri si in doi. Dar uneori merge si o relaxare doar cu fetele, nu e asa? De multa vreme am ideea unui weekend-evadare doar cu fetele, cu activitati de relaxare, intr-un cadru pitoresc. Am tot discutat cu Alina, pe care o stiti ca parte a familiei The Happy Kid, unde am putea merge, si „solutia” a venit firesc: pitorescul Colmar, in Alsacia, o zona de poveste din Franta.

Asa ca, haideti cu mine in Colmar, intre 11-14 martie 2023! Ne va insoti si Alina, The Happy Kid, asa incat plecarile pot fi fie din Cluj, fie din Bucuresti. Va fi un weekend cu adevarat de rasfat si relaxare!

>> Puteti citi mai multe despre excursia in Colmar
>> Excursia este in colaborare cu agentia Familia Hai Hui, conform legii
>> Puteti cere mai multe detalii sau sa va inscrieti la adresa de email [email protected]

Am mai fost acum cativa ani in Alsacia, in familie, si este o zona in care mi-am dorit mereu sa revin, pentru a o explora pe indelete. Puteti citi despre plimbarile noastre prin Colmar si alte sate sarmante din zona, pentru a va face o idee despre cat de magica este aceasta zona, inainte de a o vizita impreuna in acest weekend!

Programul vacantei în Colmar 11-14 martie

Sâmbătă 11 martie 

Ne îmbarcăm pe zborul Wizzair spre Basel. Alina va pleca din Cluj, iar eu din București, deci indiferent din care din cele două orașe alegeți să plecați ne veți avea alături pe tot parcursul vacanței. După un zbor scurt ne îndreptăm spre pitorescul Colmar, unde ne așteaptă un weekend de vis!

Ne cazăm la Colmar Hotel, mic și cochet, aflat la doar 10 minute distanță de centrul istoric al orașului. 

Duminică, 12 martie

Dimineața, după un mic dejun tipic franțuzesc, ieșim la plimbare prin centrul vechi al Colmar, cu străduțe înguste și case cochete. Fără grabă, că doar am lăsat copiii și grijile acasă, admirăm arhitectura de poveste, de influență franceză și germană, cu balcoane din lemn și numeroase decorațiuni. Dacă vremea ne permite, putem face o plimbare prin mica Veneție, un braț extrem de pitoresc al râului Lauch unde în trecut era o adevărată piață plutitoare.

După prânz, avem program opțional de relaxare. Vom merge în Ribeauville, la Barriere Resort, un centru Spa de 3,600m² de unde vom putea admira peisajul caracteristic alsacian și panorama asupra Munților Vosgi. Un adevărat sanctuar dedicat relaxării, centrul spa de la Barriere Resort e împărțit în mai multe secțiuni. Vom avea de ales între cele două piscine interioare sau bazinul exterior, toate cu temperatură de 34°C, cromoterapie sau muzică de relaxare; la acestea se adaugă saună și hammam, plus numeroase tratamente de relaxare sau masaj, la alegere.

După câteva ore de răsfăț, rămânem la cină la Restaurant Belvedere, conceput în același ton relaxant, cu design din materiale naturale și meniu echilibrat.

Luni 13 martie

Dupa micul dejun, mai facem o plimbare și ajungem la Choco Story, Muzeul Ciocolatei din Colmar. Aflăm aici mai multe despre istoria ciocolatei, observăm procesul de fabricare și degustăm diferite sortimente delicioase. Vom putea bineînțeles să cumpărăm și cadouri pentru cei de acasă, de care sigur ne va fi deja tare dor!

Încheiem ziua, cu cine dorește, la o degustare a celebrelor vinuri din zona Alsaciei într-o cramă tradițională, unde vom învăța mai multe despre vinurile tipice acestei regiuni. Și dacă mai devreme le-am cumpărat copiilor ciocolată, acum avem ocazia să găsim un cadou potrivit și pentru soți!

Marți 14 martie 

Savurăm un mic dejun lung, răsfăț de care rareori avem parte acasă. Avem puțin timp pentru cumpărături și poze, după care ne îndreptăm toate spre aeroportul din Basel. Cursa WizzAir ne va prelua spre București, respectiv Cluj în prima parte a după amiezii, iar seara vom fi deja acasă alături de familia care sigur ne-a simțit lipsa.

Costuri

Costul de participare în excursia organizată de noi este de ziua femeii este de 549 euro/persoană, tarif valabil până la data de 31 Ianuarie. Cadou din partea noastră ave un tarif special Early Booking 499 euro/persoană, pentru înscrierile confirmate până la data de 24 Ianuarie.

Tariful este pentru o persoană, în cazul în care sunt cazați doi adulți în aceeași cameră dublă. Plănuim un grup mic, de aproximativ 20 de persoane, deci recomandăm să vă hotărâți repede!

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare