Sus
  >  Calatorii cu copii   >  Hoteluri design in Sao Miguel, Insulele Azore

Am stat pana acum de patru ori pe cea mai mae insula din Azore, Sao Miguel, si am testat de-a lungul timpului, si cu copii, si fata, mai multe hoteluri cu un design exceptional si o pozitie minunata. Pe cateva dintre ele le prezint mai jos, ca tare drag ne-a fost sa stam la ele!

>> Vezi ce hoteluri sunt disponibile pe insula Sao Miguel

Furnas Boutique Hotel Thermal & Spa, piscine termale si design

In mijlocul craterului vulcanului Furnas, pe cochetele strazi ale orasului cu acelasi nume, intre fumaroles si ape termale, regasesti hotelul Furnas Boutique, un hotel membru al retelei DesignHotels, cu o arhitectura simpla, scandinava aproape, si doua piscine cu ape termale, una indoor si una outdoor, minunate.

>> Rezerva Furnas Boutique

Pedras do Mar, un hotel cu design simplu si frumos pe malul marii

Pedras do Mar a fost prima nostra cazare in prima noastra vizita in Azore, si inca de la inceput ne-a impresionat cu locatia sa, chiar deasupra marii. In plus, beneficiaza de piscine minunate, si de o curte ampla, fiind astfel perfect pentru familiile cu copii plini de energie.

>> Vezi ofertele la Pedras do Mar

Mosteiros Place, un apart-hotel cu design minimalist pe coasta de vest a Sao Miguel

La a treia vizita a noastra pe Sao Miguel am ales sa exploram mai mult coasta de vest, si ne-am cazat intr-un mic apartament foarte alb, deasupra impresionantelor stanci de la Mosteiros, pe care le zaream direct pe geam. Complexul Mosteiros Place are doar cateva astfel de apartamente, si doua piscine, si toate ofera aceeasi priveliste pe geamurile mari cu care sunt dotate.

>> Rezerva un apartament la Mosteiros Place

Azor, cea mai design alegere de hotel in capitala Punta Delgada, cel mai mare oras din Insulele Azore

Daca vrei sa petreci cateva zile si in capitala regiuni autonome a Azorelor, Punta Delgada, iti poate face cu ochiul Azor, un hotel DesignHotels impecabil, cu piscina pe acoperis si binoclu in camera pentru a observa balenele din oceanul de chiar sub balcon.

>> Vezi oferte la Azor Hotel

Senhora da Rosa, Tradition&Nature, un hotel intre ananasi pe insula Sao Miguel

La 10 minute de aeroportul din Punta Delgada, in mijlocul plantatiilor de ananasi de pe Sao Miguel, Senhora da Rosa iti ofera, pe langa un interior cu un design foarte de bun gust, si o experienta interesanta: balaceala intr-o piscina in mijlocul serei de ananasi.

>> Rezerva Senhora da Rosa

Cand te incalzesti prea tare in sera, in apa calda a piscinei dintre ananasi, poti da o fuga, prin curtea foarte verde a hotelului, la piscina cu apa rece si privelisti panoramice inspre dealurile din jur. Sau poti face o plimbare pe aleile pietruite din aceeasi curte, si printre umbrelutele din macrame crosetat.

Am avut o camera family, foarte mare, si cu paturi supra etajate pentru copii, o distractie in plus pentru ei. In cuplu insa, poti rezerva chiar si o cabanuta intre palmieri, in curte, foarte retrasa si romantica. Nici restaurantul nu trebuie ratat, dar nici micul magazin al hotelului, ce vinde tot felul de lucruri realizate in Azore.

>> Vezi ce alte hoteluri sunt disponibile pe insula Sao Miguel

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare