Sus
  >  Calatorii cu copii   >  Concurs: Castiga o valiza Trunki, pentru urmatoarea ta calatorie cu copiii, de la Family Travel Bubble

Family Travel Bubble va invita la concurs: castiga o valiza Trunki!

Asa ca, pentru a va inveseli aceasta vacanta tare dificil de planificat in contextul pandemic in care ne aflam, impreuna cu familiile calatoare din Family Travel Bubble, va invit la concurs, pentru a castiga o valiza Trunki. Perioada concursului este 20-30 noiembrie, si pentru a participa trebuie in primul rand sa fiti membri ai grupului nostru de facebook, Grupul familiilor calatoare! Pentru mai multe detalii despre regulile pentru a va inscrie la concurs accesati linkul de mai jos:

Concurs: Castiga o valiza Trunki de la Family Travel Bubble

(apasa aici)

Cat despre noi, ei bine, peste noi a dat febra Craciunului deja, si ieri am scos toate decoratiile si le-am imprastiat prin casa. Dar in acelasi timp, ne pregatim si planuim o posibila excursie fantastica de iarna, pentru a scapa un pic de frig si atmosfera apasatoare a pandemiei de acasa.

Iar daca am invatat ceva in 10 ani de calatorii cu copiii, este ca pentru a ii face de mici interesati sa exploreze lumea asta mare in care ne aflam, trebuie sa ii implici in toate etapele unei calatorii: de la planificare (si uitat impreuna la hoteluri si cazari si atractii turistice pe internet) la facut bagaje. Si aici intervine un accesoriu pe care toate familiile calatoare il adora: valiza Trunki, preferata copiilor calatori din toata lumea, cu design-ul ei haios si multi functionalitatea, de jucarie si bagaj in acelasi timp.

Ema, valiza noastra Trunki, si restul familiei va ureaza succes la concurs!

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare