Sus
  >  Destinatii   >  Asia   >  Stop over in Dubai cu view la Burj Khalifa si zgarie-nori

Ajungem des in Dubai, in stopover catre alte destinatii, si de fiecare data aproape avem cate o mica aventura si in emiratul cu sute de zgarie-nori (multumita de cele mai multe ori orarului de zbor, dar nu putem sa ne plangem dupa cum se poate vedea si din poze).

De data aceasta am avut o escala de o noapte, si am ales un hotel cu o priveliste desprinsa din filme stintifico-fantastice: Shangri-La Dubai si panorama sa din camere si de la piscina catre semetul Burj Khalifa si sutele de zgarie nori.

Ne-am culcat cu Burj Khalifa si luminile sale nocturne si l-am admirat pe timp de rasarit portocaliu, inconjurat de armata sa de blocuri stralucitoare din Dubai. Este posibil una din cele mai instagramabile locatii din emirat.

Iar inainte de a pleca inspre noua noastra aventura de toamna, un roadtrip prin Oman, am inotat in piscina cocheta a hotelului, cu aceeasi priveliste semeata catre panorama cerului in Dubai.

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare