Sus
  >  Descopera Romania   >  Bucuresti si in jurul sau   >  Cereal crunch, cafenea de cereale cu lapte in Bucuresti

Azi va vorbesc de una din cele mai noi atractii culinare pentru copii din Bucuresti: Cereal Crunch.

Pe ultima sute de metri de vacanta de vara, ce sa mai facem prin Bucuresti cu copiii amuzant si atipic? Ei bine, sa mergem la o cafenea specializata in cereale cu lapte (dar si cafea buna pentru mami), sa alegem din zeci de feluri de cereale, si vreo 10 feluri de lapte (care poate fi colorat dupa dorintele copiilor). 

A rezultat una din cele mai distractive dimineti din aceasta vara in formula mami + copii hai hui prin Bucuresti. Intai, dupa ce iei masa la Cereal Crunch, alegi dimensiunea bolului, si in functie de ea selectezi unul sau doua sortimente de cereale (dintr-un perete intreg de cutii). 10 minute mai incolo, cand copiii au reusit sa isi spuna preferintele intr-un final, e vremea sa alegi laptele: de vaca, de migdale, cu mai multa sau mai putina grasime. Si, in final, un pas foarte important: sa alegi culoarea preferata! Pentru lapte ma refer! Roz, ce surpriza!, Ema, si galben Lucas. 

Voi unde mai mergeti prin Bucuresti cu copiii?

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare