Sus
  >  Descopera Romania   >  Bucuresti si in jurul sau   >  La pas prin Bucuresti: Piata Spania

Astazi va vorbesc despre un loc cu o arhitectura neobisnuita pentru Bucuresti, un mic spatiu urban tare pe placul copiilor, unde noi alegem sa oprim pentru un pic de topait pe deasupra apei: Piata Spania si ale sale fantani.

Este in drumul nostru catre ora saptamanala de tenis la Pescariu Sport&SPA si o distractie excelenta de vara pentru copii. Dalele in cerc constituie un traseu topaitor perfect peste apa fantanii, pentru cei mici, iar vilele frumoase, cu aer nobil, o desfatare pentru ochii celor mari.

Bustul lui Cervantes de Ion Jalea, si placuta bilingva ceramica in alb si bleu Piaza Spania / Plaza de España intregesc atmosfera.

Ce mai poti vedea langa Piata Spania?

Bonus: la nici 5 minute distanta, pe intrarea Galati, in spate la Stefan cel Mare, poti gasi o pictura murala deosebita, infatisindu-l pe Brancusi si Madame Pogany, iubita sa imortalizata in una din cele mai celebre opere ale sale, realizata in cadrul Outline Festival pe peretele gol al unei centrale termice.

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare