Sus
  >  Destinatii   >  Cool hotels: O noapte (aproape) acasa la Karim Rashid, la Semiramis Hotel din Atena

Daca probabil nu ai sansa sa vizitezi apartamentul fabulos al designerului lui Karim Rashid, tot ce iti ramane sa faci este sa te multumesti cu o noapte (sau mai multe) la Semiramis Hotel din Atena, unde pana si cel mai mic coltisor este gandit si desenat de el. Urmeaza un articol cu multe poze colorate, si o recomandare aparte de hotel in Atena.

Un hotel in Atena ca o bomboana colorata

Semiramis este ca o bomboana colorata, in nuante de roz si verde, un hotel cum nu se poate mai vesel, perfect pentru un sejur in capitala Greciei. Desi nu este in centrul Atenei, nu ajungi greu la Acropole si alte atractii centrale, iar Kifissia, cartierul in care este pozitionat, este o oaza verde a orasului, plina de terase si magazine fancy.

Hai in piscina in culori nebune!

Noi am stat o noapte la Semiramis, in drum spre insule (din portul Rafina), si dimineata am profitat din plin de piscina cu forme atipice, si culori si mai si.

 

Camera in combinatii roz-verde

Camera noastra, la ultimul etaj, si cu panorame frumoase cu Atena, era in aceleasi combinatii roz bonbon-verde mar ca si restul hotelului. Pana si umerasele din dulap erau in ton, dar si papucii pentru piscina pe care i-am primit in dar. Evident, spiritul de designer al lui Karim nu a lasat nici macar numerotarea camerelor in stilul clasic. La Semiramis camerele nu au numar, au desen. Iar la checkin vei primi abtibilde cu desenul camerei tale, pentru a le lipi pe notele de plata.

 
 

Dupa piscineala, am petrecut cateva momente de relaxare pe terasa noastra, dotata cu sezlonguri cu un design avantgardist.

In lobby, Karim Rashid a folosit si cateva nuante metalizate, acompaniate insa de nelipsitul roz intens.

Nici parcarea nu a scapat de nuantele nebune, iar totul acesta unitar de design era cu adevarat impresionant.

Semiramis este membru Design Hotels, si tare mi-a placut sa il experimentez, mai ales ca la inceputul anului trecut testasem si mana in amenajare de camere de hotel a lui Zaha Hadid, la hotelul Silken Puerta America, in Madrid.

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare