Sus
  >  Calatorii cu copii   >  Drumetii cu copiii: De la Cheile Rasnoavei pana la Cabana Secuilor

Despre o mica drumetie cu copiii, in apropiere de Brasov, Bran or Rasnov: de la Cheile Rasnoavei la Cabana Secuilor, pe un frumos drum prin padure si poieni.

Inca de cand era mic, l-am dus pe Lucas pe munte, pentru a se obisnui cu plimbarile pe teren accidentat si a respira aer de munte. Chiar mai „precoce” decat el, Ema a ajuns pe carari de munte, atarnata de mine, in marsupiu, la doua luni si jumatate. In asteptarea sezonului de hike, mi-am adus aminte de o plimbare numai buna de facut cu copiii, de la Cheile Rasnoavei pana la Cabana Secuilor, pe care am facut-o de un Paste acum doi ani.

La punctul de pornire se ajunge usor, cu masina prin chei, trecind de tiroliana cea mare, vei gasi un loc de parcare la o bifurcatie, semnalizata. De acolo porneste traseul, abrupt doar la inceput, fezabil cu putin ajutor, pentru un copil de la varste mici, de 3-4 ani.

Cam 1h jumatate ne-a luat sa ajungem la tinta noastra, Cabana Secuilor. Cabana e intr-o poiana mare, si daca ai noroc, te poti bucura de soare pe terasa cu bancute de lemn.

De la Cabana Secuilor poti continua plimbarea pana la Trei Brazi, dar noi ne-am intors pe acelasi drum, de data aceasta parcurgind acelasi drum la vale, mai repede, in aproximativ 1h. Am profitat de timpul ramas din dupa amiaza pentru a vizita un centru de echitatie, Diana, Lucas fiind de mic incantat de cai si pasionat de calarie.

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare