Sus
  >  Descopera Romania   >  Aniversind 15 ani cu o noapte la Intercontinental; sau turist in Bucuresti

La cateva luni de la nastere, mai ales cand este vorba de al doilea copil, se cere o noapte de relaxare fara copii. Si noi am ales sa o avem fix de aniversarea noastra de 15 ani. Si locatia a fost cum nu se poate mai potrivita pentru sufletul meu de calatoare, momentan mama de nou nascuta priponita acasa: hotelul Intercontinental, la kilometrul ZERO din Bucuresti

Aniversare de 15 ani la Intercontinental Bucuresti; staycation pentru doi parinti obositi

Ce sa faci cand vrei sa aniversezi o cifra rotunda intr-un mod special, dar nu poti pleca in doi prea departe de casa? Te transformi in turist in propriul oras, si innoptezi in cel mai scenic loc din Bucuresti, un hotel pe care imi doream demult sa il testez, numai pentru placerea de a vedea in jur orasul meu de la etajul 22 (ultimul etaj, unde este piscina). Camera am avut-o la etajul 11, suficient de sus pentru o priveliste minunata de seara.

Dimineata ne-am trezit cu aceeasi priveliste, dar in alte nuante:

Spionind de sus Bucuresti-ul, din lounge-ul Intercontinental

Ne-am grabit in lounge-ul de la etajul 21, unde aveam alta panorama, in partea cealalta, inspre Calea Victoriei. Am incercat sa ne zarim si propria casa, dar cladirile inalte din centru barau vizual pana la ea.

In lounge este pozitionata si o luneta gigantica, cu care, daca ai rabdare sa o potrivesti (ceea ce noi insa nu am avut) poti vedea pana hat departe.

Relaxare la etajul 22

Relaxarea de dimineata, inainte de a ne intoarce la copii acasa, am avut-o la piscina de la etajul 22. In plus fata de o piscina draguta (desi cam micuta) si view panoramic in toate directiile, ai si un jacuzzi, o sauna si aparate de sala de sport.

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare