Sus
  >  Calatorii cu copii   >  Travel with kids: Soare de noiembrie la mare

Luna aceasta este cred una din cele mai frumoase luni de noiembrie existente vreodata. Un soare minunat, care ne-a scos din casa si ne-a inspirat sa dam o fuga pana la mare.

Unde ne-am cazat in noiembrie cu copiii la mare?

Am ales sa ne cazam in Constanta (intuind ca Mamaia sau alte statiuni litorale sunt complet pustii), si ne-am orientat catre hotelul IBIS, situat pe faleza la 2 minute de plaja, cu view dragut asupra apei.

Am stat intr-o camera „studio”, ceva mai mare si cu o canapea extra, in care am incaput la limita cu cei doi juniori (au in oferta si un suite, dar nu era disponibil; insa e bine de tinut minte ca au si astfel de camere mai mari), si cum ne-am trezit am imbracat rapid copiii in haine dungate alb bleumarin in ton cu locatia si am iesit rapid la soare.

Plimbari pe plaja, sub soarele de noiembrie

Vremea a fost in ambele zile de weekend superba, un soare cald se oglindea in apele bleu ale marii, asa ca am profitat si am facut cate o plimbare lunga pe plaja, sambata de-a lungul golfuletelor din Constanta, iar duminica in Mamaia, pana la pontonul recent construit in centrul statiunii.

Sambata la pranz am ales sa mancam in centrul orasului, la (cred) recent renovatul Crazy, unde spre marea noastra incantare nu se fumeaza deloc, astfel incat copiii au putut sta foarte bine,

Dupa amiaza, pe inserat, ne-am plimbat putin pana la Vadu, si am vazut un apus de soare spectaculos.

Seara am profitat ca suntem cazati chiar in centrul Constantei si am mers pe jos pana in centrul pietonal, in fata Muzeului de Istorie pentru o plimbare si pentru a lua masa.

Pescaria lui Matei, un loc frumos pe malul marii, de mers in sezon sau in extra sezon

Dupa plimbarea de duminica, pranzul l-am luat in Agigea, la cativa kilometri de Constanta, la un restaurant la care am vrut toata vara sa ajungem: Pescaria lui Matei. Dupa ce cel mai mic shopaholic a papat pestele pe gratar si a testat topoganul de pe plaja din fata restaurantului, ne-am intors, pe o autostrada goala, inapoi acasa.

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare