Sus
  >  Calatorii cu copii   >  Brebu, Slanic, Atra Doftana, plimbari de toamna cu copiii prin Prahova

Toamna aceasta am fost cam tinuti acasa pentru a ne acomoda si imprieteni cu Ema cea mica. Ca sa imi astampar dorul de duca fac rezervari si planuri pentru primavara si vara viitoare, si ma uit la pozele tomnatice de anii trecuti. La inceput de toamna, acum cred ca doi ani, am poposit pentru catva timp la Breaza, care ne-a fost baza pentru cateva excursii de o zi prin judetul Prahova, in zone mai putin turistice. Una din cele mai dragute zile a fost cea in care am vizitat Brebu, urmat de o escala la salina din Slanic Prahova pentru ca in final sa poposim la pensiunea Atra Doftana, una din cele mai frumoase pensiuni din Romania, pentru o cina pe indestulate.

Casa Domneasca Brebu

La Brebu am vizitat micul muzeu din Casa Domneasca, biserica si ne-am plimbat prin curtea inca inverzita.

Salina de la Slanic Prahova, luptind impotriva racelilor bebelusesti

Bebe a adormit in masina, asa ca ne-am indreptat catre Mina Unirea, salina din Slanic Prahova, pentru un scurt popas de lupta impotriva racelilor bebelusesti si de distractie, in aerul sarat din subteran.

Atra Doftana, unul din popasurile noastre preferate din Prahova

Ultimul popas al zilei a fost la pensiunea Atra, in Valea Doftanei, pentru un pranz tarziu sau cina timpurie si relaxat cu view incredibil de frumos.

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare