Sus
  >  Calatorii cu copii   >  Ultima zi in 3 la lacurile de langa Bucuresti: Fundata si Belciugatele

Cum sa iti petreci ultima zi inainte de nastere? Ultima zi cu copilul cel mare singur copil? Ultima zi in care suntem familie calatoare cu doar 3 membri? Undeva aproape, evident, asa ca am ochit doua lacuri pe langa Bucuresti, la care nu mai ajunsesem pana acum: Fundata si Belciugatele, ne-am indesat in masina si am pornit la explorari in pas lent, foarte lent.

Plimbare pe malul lacului Fundata

Ultima zi de familie in 3, cu mine carind o burtica de 41 de saptamani, am petrecut-o facind o plimbare lejera pe malul lacului Fundata (judetul Ialomita), cel devenit in ultima perioada faimos printre practicantii de sporturi pe apa, in special kite.

 

Pranz pe malul altui lac: Belciugatele

Ziua am incheiat-o cu un pranz tarziu pe malul altui lac, de data aceasta mai aproape de Bucuresti, Belciugatele. Complexul turistic de aici, la doar 20km de Bucuresti, ofera mai multe distractii pentru cei mici: loc de joaca, mini-ferma, dar si posibilitatea sa pescuiesti sau sa te plimbi in jurul apei.

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare