Sus
  >  Destinatii   >  Europa   >  Bulgaria   >  Thracian Cliffs si un weekend frumos la mare in Bulgaria cu copiii

Ultimul weekend de vara de anul trecut l-am petrecut cu copilul intr-un colt incredibil de frumos al Marii Negre, in Bulgaria, la Thracian Cliffs, in apropiere de Kavarna.

 

Cele 2 zile ni le-am ocupat in principal cu admiratul peisajului de vis al micutei plaje cochete de sub hotel, cu mare turcoaz, stanci albicioase si sezlonguri rustice de-a lungul nisipului auriu. Pranzul il poti servi la o mica taverna cocheta chiar pe plaja.

Un teren de golf de un verde intens imprejmuieste Thracian Cliffs

In contrast direct cu culorile plajei, terenul de golf amenajat impecabil este de un verde intens, si marginit de mare. Inteleg ca este unul dintre cele mai scenice, dar si cele mai bine amenajate terenuri de golf, si multi dintre turistii de la hotel venisera aici special pentru el.

Cazarea se face in apartamente situate in casute cu aer montan, in sir, multe dintre ele oferind si priveliste la marea cea bleu sau la marea cea verde a terenului de golf.

La finalul excursiei, Lucas si-a facut chiar si cativa prieteni inaripati, in fata receptiei hotelului.

Ce mai poti face in apropiere de Thracian Cliffs?

Poti opri de pranz la Ferma de midii Dalboka, pentru scoici proaspete gatite in cele mai neasteptate moduri. In weekend cel mai bine este sa faci rezervare, locatia este foarte draguta, populara si aglomerata.

De asemenea, tot in apropiere poti da o fuga pana la Cap Kaliakra, o formatiune stancoasa foarte interesanta, care merita o plimbare si unde poti servi pranzul la o taverna intre pietre.

Si nu in cele din urma, poti opri sa vizitezi Balcic-ul cu domeniile reginei Maria.

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare