Sus
  >  Calatorii cu copii   >  Fuga de o seara din Bucuresti: Cina pe malul Dunarii la Giurgiu

Pana la Giurgiu faci pana intr-o ora din Bucuresti, si merita plimbarea pentru o cina cu peste proaspat pe malul Dunarii.

Noi am mers prima oara anul trecut, si recent am repetat experienta, de fiecare data impreuna cu Lucas. Destinatia noastra a fost mereu restaurantul Perla, cu o terasa fix deasupra Dunarii, de unde poti admira vaporasele, dar si orasul Ruse de pe malul celalalt. Pe aceeasi faleza din port exista si alte variante de luat cina, chiar si cateva vaporase ancorate transformate in restaurant.

Pentru ca am fost de fiecare data insotiti de cel mai mic shopaholic, am cautat si distractie suplimentara. Am gasit in centrul Giurgiului 2 locuri de joaca maricele, dintre care am ales sa oprim la cel din Parcul Alei, un parc umbros si dragut, perfect pentru o plimbare racoroasa de dupa amiaza.

Un alt obiectiv interesant este Turnul Ceasornicarului, monument istoric in centrul orasului, la care inca nu am ajuns, dar pe care il avem in plan. Din cate am reusit sa inteleg, parterul turnului este transformat acum in cafenea.

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare