Sus
  >  Destinatii   >  O zi in Riga

Cu ocazia vizitei in Estonia, am petrecut intai jumatate de zi in capitala Letoniei, Riga, acolo unde ne-a lasat avionul din Bucuresti.

La pas prin centrul vechi din Riga

Intai am vizitat centrul vechi, cu catedrala, o brutarie si cofetarie absolut delicioasa, magazine de chihlimbar si un restaurant de sticla superb (Key of Riga pe numele lui). Apoi am petrecut cel putin 1h jumatate intr-un muzeu dedicat ororilor comuniste si fasciste.

Cea mai inalta cladire din UE este in Riga

Pentru ca in final, inainte de a intra pe drumul spre Tallin, sa facem o escala la turnul de televiziune din Riga, se pare cea mai inalta cladire din UE, care insa nu este renovata, si in afara de o priveliste impresionanta nu iti ofera alte distractii (spre deosebire de turnul din capitala estoneza).

Stiai ca poti ajunge imediat la plaja din Riga?

In apropierea Rigai, foarte usor poti ajunge si la plaja. Noi am oprit pentru a admira kitesurferii iesiti sa infrunte valurile pe drumul spre Estonia.

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare