Sus
  >  Travel   >  2 zile in Istanbul la Webit 2014

La inceputul lui octombrie am zburat pentru un weekend in Istanbul, cu ocazia Webit 2014. In afara de participarea la conferinta, am ingramadit si un pic de vizitare de monumente si plimbari pe jos sau cu vaporul.

 

In prima zi de webit

[geaca Zara / fusta Zara / pantofi Kate Spade / geanta Zac by Zac Posen]

Pauza de vizitat prin Istanbul: Moscheea Noua si Cisterna din cartile lui Dan Brown

Am profitat de pauza de masa pentru a ne plimba un pic prin centrul vechi al Istanbulului si a vizita Moscheea Noua si celebra Cisterna, prezenta si in cartile lui Dan Brown, sarite la alte vizite in metropola turceasca.

Petrecere pe o insula artificiala

Seara a fost petrecerea Webit, ce s-a tinut pe o insula artificiala, si am profitat de ocazie sa inaugurez o rochita noua Altuzarra pentru Target.

[rochie Altuzarra pentru Target / pantofi Ted Baker / geanta Bally vintage / curea Fendi]

A doua zi eram hotarati sa traversam canalul cu o barcuta (conferinta a avut o locatie superba, pe malul apei), unde zarisem in ziua anterioara o telecabina ce te urca pe dealul de vizavi, unde Google ne indicase prezenta unei cafenele interesante.

[fusta H&M / bluza H&M (Garden Collection) / pantofi Zara / esarfa Moschino]

Dinner cruise pe Bosfor in Istanbul

Seara ne-am rezervat o dinner cruise pe Bosfor, cu spectacol si mancaruri cu specific turcesc, care s-a dovedit mult mai draguta decat crezusem noi.

[rochie Target / pantofi Fendi / curea Fendi]

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare