Sus
  >  Descopera Romania   >  Bucuresti si in jurul sau   >  2 expozitii noi si interesante pentru copii in Bucuresti

Vara aceasta au aparut in peisajul bucurestean doua noi expozitii diferite de tot ce aveam pana acum disponibil pentru distractia copiilor si a parintilor lor, perfecte atat pe vreme caniculara, cat si pe vreme friguroasa, deci 2 recomandari din partea noastra pentru iarna ce va urma.

Reptiland, reptile de tot soiul si o gramada de informatii despre ele

Dupa vizita in centrul Australiei, copiii mei sunt foarte interesati de reptile. La fix deci s-a deschis, nu foarte departe de Romexpo, Reptiland, o expozitie cu animale vii care aduce jungla amazoniana in Bucuresti. Bilete se pot achizitiona online sau la fata locului, si mai nou organizeaza, uneori, si ateliere interactive pentru a invata mai multe despre serpi. Noi ne-am distrat admirind cameleonii, soparlele cu guler, dar si pestisorii colorati, iar zona de plante tropicale e o adevarata experienta senzoriala.

MINA – Museum of Immersive New Art

Am mai fost la 2 spectacole de imersiune in arta digitala, si ambele ne-au fascinat. Primul a fost in Republica Dominicana, iar al doilea in Yerevan, asa ca atunci cand am aflat ca si la noi se deschide un muzeu de arta imersiva am fost cat se poate de incantata, si de abia am asteptat sa duc copiii sa se bucure de loc. MINA este la 2 minute pe jos de statia de metrou Pipera, asa ca noi, din centrul Bucuresti-ului, am ales sa luam metroul, si a fost foarte confortabil si rapid: in 15 minute eram acolo! Imediat ce intri in MINA trebuie sa decizi in ce directie te indrepti: MINA kids e zona dedicata celor mici, cu o gramada de activitati bazate pe arta digitala, care mai de care mai interesante, de la un zbor VR cu balonul la un topogan ce pare o cascada si la o trambulina ce te lanseaza spre cosmos.

Expozitia de arta imersiva este alaturi, si in acest moment sunt spectacole vizuale bazate pe opera lui Gustav Klimt sau pe o incursiune in lumea oceanelor si a marilor.

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare