Sus
  >  Destinatii   >  Plimbare de cateva ore pe malul Senei, prin Paris

La finalul roadtrip-ului nostru prin Normandia am avut cateva ore la dispozitie, pana sa luam avionul din aeroportul CDG, asa ca am profitat de ele si am poposit in Paris, pe care nu il mai revazusem de 8 ani, pentru o plimbare pe malul Senei. Nu am vizitat nimic, doar ne-am plimbat agale, si ne-am bucurat de malurile Senei lipsite de turistii care altfel le-ar fi invadat in iulie.

Am parcat in spatele Pietei Trocadero, si ne-am inceput plimbarea cu cea mai emblematica imagine a Parisului: Turnul Eiffel vazut de pe terasele Trocadero. Am continuat agale apoi pe malul Senei, oprindu-ne la terase plutitoare pentru pranz si un pahar de rose, am trecut pe sub elegantul Pont Alexandre III, am aruncat un ochi spre Petit Palais, Les Invalides, Louvre, Musee Orsay si Conciergerie, si am poposit cateva momente in fata la Notre Dame, la doi ani de la incendiul devastator din aprilie 2019, unde acum se turna fix un film despre acest episod tragic.

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare