Sus
  >  Destinatii   >  Asia   >  The Frame Dubai – rama aurie intre trecut si viitor

De aproximativ 2 ani o cladire cu arhitectura nebuneasca a aparut in orizontul si asa nebun al constructiilor fanteziste din Dubai: o rama aurie inalta de peste 150 de metri, The Frame Dubai. Si un stop over in Dubai de 12 ore pe timp de zi s-a dovedit momentul oportun pentru a o vizita si a ne „pune in rama”.

The Frame Dubai, un spectacol al arhitecturii

Construita strategic la granita dintre partea noua a Dubai-ului si skyline-ul ei traditional, si partea veche, cu blocuri mici, albe, inghesuite, The Frame Dubai este cu adevarat o rama, aurie, ce separa aceste doua identitati ale Dubai-ului, si ofera, in acelasi timp, turistului, o platforma cu panorame exceptionale.

La intrare ai un mic muzeu al trecutului, iar la coborarea din rama o prezentare posibila a viitorului, balansate intre privelistile cu prezentul ce le ai de sus, de la 150metri, printre decoratiile aurii ale ramei si podeaua de sticla transparenta ce te face sa privesti cu uimire si un pic de frica in jos, inspre parcul Zabeel ce gazduieste aceasta constructie atipica si impresionanta.

Poza cu tine in rama din Dubai

Iar daca vrei o poza “cu tine in rama” tot ce tb sa faci este sa te urci pe pasarela pietonala de vizavi, ce traverseaza autostrada, pentru a prinde o perspectiva buna cu intreaga si gigantica rama aurie.

PS: The Frame Dubai este la 10 minute de port, 15 minute de aeroport dar si de 2 din cele mai frumoase plaje din Dubai: Jumeira Public Beach si La Mer.

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare