Sus
  >  Descopera Romania   >  Bucuresti si in jurul sau   >  Excursie de o zi din Bucuresti: Parcul dendrologic Chitila

Daca e weekend si e vreme frumoasa, parcurile din Bucuresti se supra-aglomereaza. Insa noi am gasit intr-un weekend insorit de toamna o locatie aerisita si draguta, nu foarte departe de centrul orasului, in Chitila, perfecta pentru o excursie de o zi din Bucuresti.

Construit acum cativa ani ca si Arboretum, parcul Chitila are mult verde, alei insorite cu multe specii exotice de copaci si arbusti pe marginea lor, multe flori colorate si doua locuri de joaca. Si este situat pe malul lacului Chitila, de unde incepe si o frumoasa promenada pe malul apei. Bonus: chiar la intrarea in parc sunt 3 falnici stejari seculari.

Sfat: daca te prinde pranzul sau cina (si este weekend), poti merge inca 15 minute cu masina pana la Domeniul Stirbey, in palatul caruia a fost de curand deschis un restaurant a la carte. Mai avem in perioada urmatoare weekenduri acasa, asa ca sunt interesata, ce excursie de o zi din Bucuresti imi mai recomanzi?

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare