Sus
  >  Calatorii cu copii   >  La pas prin Bucuresti-ul colorat: Arthur Verona, strada plina de desene

Strada Arthur Verona iti ofera una din cele mai frumoase promenade urbane din Bucuresti, si luata la pas este o placere pentru ochi, dar si loc bun pentru poze colorate (si instagram-abile). An de an picturile de aici se schimba, asa ca o plimbare pe aceasta strada nu este suficienta, ci doar te imbie sa revii iar si iar sa o iei din nou la pas.

Dar sa vedem o mica evolutie a culorilor si picturilor murale de pe Arthur Verona, strada care nu doar vrea sa fie frumoasa, ci si sa transmita un semnal civic prin arta sa.

2020 – Strada Arthur Verona e cu masca, in ton cu pandemia

2019  – vezi intreg setul de poze din 2019 de pe strada Arthur Verona la finalul articolului

2018, in nuante de roz

Bucuresti-ul are multe manisfestari ale artei urbane, graffiti-uri gigantice emblematice. Dar poate cea mai colorata strada din Bucuresti este Arthur Verona, cu iubitul de catre bucuresteni perete gigantic, care isi schimba infatisarea anual. Si recent si alte ziduri ale strazii au devenit mai vesele, si o plimbare pe aici e mereu o placere si pentru cei mari, dar mai ales pentru cei mici.

2017 si „n-am simtit nimic” pe strada Arthur Verona

Continua plimbarea de pe strada Arthur Verona in Gradina Icoanei

In imediata vecinatate a strazii Arthur Verona se afla un alt loc emblematic in Bucuresti: Parcul Gradina Icoanei, cu ale sale terase simpatice si cu un loc de joaca pentru copii, pentru a intregi plimbarea centrala prin oras.

Si la doi pasi mai admira un alt mural emblematic din Bucuresti, loc preferat al instagram-erilor

Iar la 2 pasi de Gradina Icoanei, pe strada Eremia Grigorescu, pe peretele lateral al Point, se afla un alt mural emblematic din Bucuresti, un loc extrem de popular printre instagrameri si fotografi, care daca esti in zona merita cu prisosinta un popas:

Update 2019: Fa rai din ce ai, mesajul cu care ne intampina strada Arthur Verona

Update 2018 – strada Arthur Verona si „sunt decat un oras”

In iunie, cu ocazia Street Delivery, ca in fiecare an, Arthur Verona si-a schimbat culorile si infatisarea. Am vazut artistii si la munca in timpul targului, si am revenit prin august sa vedem peretii in noile culori, forme si desene.

Update 2020: Cu masca, in ton cu pandemia, dar intrebarea ramane aceeasi chiar si pe timp de covid: Eu cu cine votez?

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare