Sus
  >  Destinatii   >  O noapte intr-o fabrica de bere: B2 Hotel din Zurich, un hotel tare cool

Cum a fost sa dormim o noapte intr-o fosta fabrica de bere? A fost cu multa balaceala, fix asa a fost. Asta pentru ca fosta berarie Hürlimann din Zurich nu a fost renovata si transformata doar intr-un singur hotel, ci are si piscine. Multe piscine.

Atat in subsolul cu bolte, care odinioara adapostea butoaie de bere, cat si una, fenomenala, pe acoperis. Toate sunt, cum altfel, cu apa calda, termala. Seara piscinele sunt foarte aglomerate, spa-ul B2 fiind foarte popular printre localnici. Dar primele ore de dimineata, piscina de pe acoperis este doar pentru cei din hotel, si este superb sa vezi de sus Zurich-ul cum se trezeste la viata.

 

Un alt detaliu cool al acestui hotel din Zurich este restaurantul, Wine Library, cu candelabre din sticle de bere si pereti intregi acoperiti de carti.

Alaturi este organizat un mic muzeu, o sala cu masinarii din fosta fabrica de bere, intre care este amenajata si sala de fitness.

In camera te asteapta, cum altfel, o bere Hürlimann (acum produsa in alta locatie), si pe geam de dimineata noi am admirat cosul fostei fabrici de bere.

Plimbari prin Zurich prin vecinii de hotel

Vecinii acestui hotel-fabrica de bere sunt nu mai putini cool: gard in gard este sediul Google Zurich, cel mai mare sediu de dupa America. Si daca ai chef de o plimbare, poti trece pe la ei, uneori se organizeaza si tururi inauntru (noi am ajuns insa noaptea).

Cum in Zurich ne-am mai plimbat si cu alte ocazii, de data aceasta, inainte de a zbura inapoi acasa, am vizitat cea mai mare cascada din Europa, Cascada Rinului, la aproximativ 45 de minute de centrul orasului.

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare