Sus
  >  Descopera Romania   >  Bucuresti si in jurul sau   >  La pas prin Bucuresti: In vizita cu copiii la Palatul Sutu

Palatul Sutu, impozanta cladire ce ocupa unul din colturile Pietii Universitatii, adaposteste Muzeul Municipiului Bucuresti, si e o adevarata bijuterie ce merita cu prisosinta vizitata, (cu copiii sau fara) atat pentru cladire, cat si pentru expozitiile ei.

In diferitele sali ale palatului gasesti diferite expozitii, unele permanente, si altele temporare. Am admirat astfel o expozitie de carte, cateva sali pline de tablouri, dar ce mi-a placut cel mai mult a fost incursiunea vizuala prin istoria Bucuresti-ului.

Am fost doar impreuna cu mica Ema, iar ei i-au placut scarile de la intrare, decorate superb, si marele ceas ce le pazeste.

Rabdarea ei fiind insa limitata, si cantitatea de text plin de informatii fiind foarte mare in expozitiile din Palatul Sutu, nu am putut parcurge tot, asa ca am in plan sa revin, insa singura, pentru o vizita mai in amanunt in cadrul unei alte plimbari, viitoare, prin Bucuresti la pas.

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare