Sus
  >  Calatorii cu copii   >  La mare cu copiii: In Costinesti din nou dupa 16 ani

Ultima data cred ca am fost in Costinesti la sfarsitul liceului. Atunci am stat in gazda, si cu siguranta am locuit mai mult de 5 oameni intr-o camera de dimensiuni extreme de reduse. Si Costinesti ramasese pentru mine destinatia de adolescent. Insa recent, cautind unde sa mergem child friendly, si la preturi nu foarte mari, pe malul marii, am dat despre un resort relativ nou, Vox Maris, construit in jurul celebrei discoteci, care insa este gandit si pentru familii si copiii zburdalnici, care cauta confortul, nu doar pentru tineret, in cautare de distractie.

 

Resortul este compus dintr-o serie de casute, cu un etaj, fiecare cu mai multe apartamente. Noi am stat foarte confortabil intr-un apartament de 2 camere. Aleile dintre casute sunt extreme de placate, pline de flori si din loc in loc cu fantani arteziene decorative.

Bineinteles, atractia principala sunt piscinele, 3 la numar, in care te poti balaci pe indelete, ceea ce Lucas si Ema au si facut.

Unde am mers la plaja cu copiii in weekendul nostru la mare in Costinesti?

Din pacate, ce lipseste la Vox Maris este plaja. Fasia de nisip din dreptul hotelului este foarte ingusta, pietroasa si neamenajata, asa ca nu am zabovit decat pret de o baie in mare. Am cautat insa sa mergem la plaja in zona, si am ajuns in Olimp la Popasul Pescarilor, si, intr-o dupa amiaza, la plaja cea aproape rotunda Bolata, dincolo de granite, la bulgari.

Voi ce amintiri aveti cu Costinesti din adolescenta or tinerete? Dar cu copiii ati fost la mare in aceasta statiune? Ce alte recomandari aveti, de cazari potrivite pentru sejururi cu copiii in Costinesti?

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare