Sus
  >  Calatorii cu copii   >  Amintiri de vara: Un weekend cu copiii la Snagov la Vila 23

Nu imi vine sa cred ca vara a trecut deja (si eu nu m-am bucurat de soare, mare si nisip asa cum trebuie, fiind pana la sfarsitul lui august in sistem 2 in 1). Afara ploua cat scriu acest post, si ma gandesc (deja!) cu nostalgie la zilele care mi se parea prea calde, si la weekendurile cu balaceala. Iar ultimul dintre acestea, cu 1 saptamana inainte sa nasc, l-am petrecut foarte aproape de casa, pe malul lacului Snagov, la Vila 23.

Cu o saptamana inainte sa nasc, la Snagov la Vila 23

Am ales locatia dintre toate ofertele din jurul lacului dat fiind faima si misterul de care se bucura pe vremuri, dar si datorita felulului in care arata cladirea complet refacuta. Vila 23 are in „dotare” o piscina exterioara, chiar pe malul lacului, deci te poti bucura din plin de priveliste, dar si o piscina foarte cocheta, in forma de cerc, si cu jacuzzi, interioara.

Ce poti face cu copiii la Vila 23 in Snagov

Posibilitatile sunt numeroase, dar pentru noi activitatile nu au fost multe: balaceala in piscina afara, balaceala in piscina inauntru (la orele pranzului, cand era mult prea cald afara pentru o gravida si un copil de 4 ani). In plus se puteau face diferite sporturi pe apa, iar jumatatea masculina a ales sa se plimbe cu skijet-ul, cat eu si Lucas ne relaxam pe sezlong.

Singurul minus major al locatiei a fost restaurantul, care aducea mai mult a fastfood, astfel incat seara ne-am mutat sa luam masa la SnagovClub, la cateva sute de metri departare.

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare