Travelista.ro Exit Reader Mode

Plimbare prin Malmo

Cu ocazia excursiei in Copenhaga la Eurovision, am dat si o fuga cateva ore, peste un pod ce nu se mai sfarsea, in Malmo, in Suedia, pentru o plimbare de jumatate de zi.

Intai am poposit la picioarele impresionantului Turning Torso, la cei 178m ai sai cea mai inalta cladire din Scandinavia, o arhitectura deosebita, in care din pacate nu am putut urca, sunt convinsa ca de sus ai o priveliste minunata cu… Danemarca.

[blugi ZARA / bluza Maison Martin Margiela x H&M / cardigan Disney / trench Burberry / geanta Longchamp / tenisi Alexander Mcqueen x Puma]

Am admirat, de pe malul suedez, podul lung ce uneste cele doua tari vecine, dar despartite de apa. O minune a ingineriei si arhitecturii, cu siguranta, si o priveliste, dar si un drum cu masina, interesante.

Apoi am ajuns in centrul vechi, unde scena si arhitectura s-a schimbat radicat. Casute de caramida si lemn, cu obloane colorate la ferestre, alaturi de palate in stil gotic, si multe, multe terase unde am luat si noi cina inainte de a ne intoarce, dupa asa o plimbare frumoasa in Malmo, peste pod, in Copenhaga.