Sus
  >  Destinatii   >  Plimbare prin Malmo

Cu ocazia excursiei in Copenhaga la Eurovision, am dat si o fuga cateva ore, peste un pod ce nu se mai sfarsea, in Malmo, in Suedia, pentru o plimbare de jumatate de zi.

Intai am poposit la picioarele impresionantului Turning Torso, la cei 178m ai sai cea mai inalta cladire din Scandinavia, o arhitectura deosebita, in care din pacate nu am putut urca, sunt convinsa ca de sus ai o priveliste minunata cu… Danemarca.

[blugi ZARA / bluza Maison Martin Margiela x H&M / cardigan Disney / trench Burberry / geanta Longchamp / tenisi Alexander Mcqueen x Puma]

Am admirat, de pe malul suedez, podul lung ce uneste cele doua tari vecine, dar despartite de apa. O minune a ingineriei si arhitecturii, cu siguranta, si o priveliste, dar si un drum cu masina, interesante.

Apoi am ajuns in centrul vechi, unde scena si arhitectura s-a schimbat radicat. Casute de caramida si lemn, cu obloane colorate la ferestre, alaturi de palate in stil gotic, si multe, multe terase unde am luat si noi cina inainte de a ne intoarce, dupa asa o plimbare frumoasa in Malmo, peste pod, in Copenhaga.
Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare