Sus
  >  Rezolutii de calatorii   >  2013 - Un weekend trip pe luna   >  Decembrie in Viena

Pentru excursia de decembrie am ales o destinatie deja traditionala pentru noi in luna cadourilor: Viena, atat de frumoasa in aceasta perioada a anului, cu pietele sale de Craciun, vinul fiert si shopping de cadouri. Am avut cateva zile pline de distractii, atat pentru noi parintii, dar mai ales pentru Lucas.

In decembrie in cautare de cai in Viena

In primul si primul rand, Lucas este innebunit dupa cai. Si adoram Viena pentru toti caii si poneii pe care cel mai mic shopaholic ii calareste. Nu am ratat niciunul din locurile in care stim ca vom gasi cai (Piata de Craciun de la Rathaus, Gradina Zoo), dar locul nostru preferat este in parcul de distractii Prater.

Daca e frig in decembrie in Viena, noi mergem la Zoom, muzeul copiilor

Intre vizitarea diverselor piete de Craciun (preferata noastra – cea din Karlsplatz, unde an de an aduc o cantitate impresionanta de paie care devine un paradis de joaca pentru copii), nu am ratat nici Zoom, muzeul copiilor, un loc fascinant pentru Lucas (dar si pentru mama lui), iar o dupa amiaza intreaga am petrecut-o la gradina zoologica.

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare