Sus
  >  Destinatii   >  Asia   >  5 cazari cu personalitate, NU la All Inclusive, in Antalya

Cu ocazia ultimelor 2 roadtrip-uri pe coasta Antalyei, din ultimii ani, am testat o sumedenie de cazari interesante, NU la ALL INCLUSIVE, de la bungalow-uri direct pe plaja la vile elegante sau mori de piatra intre stanci

>> Citeste un traseu de roadtrip intre Dalaman si Antalya pe coasta Lyciei
>> Cum a fost primul roadtrip prin Antalya NU la All Inclusive

Sugar Beach – bungalow-uri pe malul lagunei Oludeniz

Unul din cele mai frumoase locuri de pe coasta Antalyei este laguna Oludeni, o laguna de un turcoaz perfect, sub culmile stancoase ale muntelui de aproape 2000 de metri, Babadag, ce pare ca iese direct din valurile marii. Aici ne-am cazat chiar pe plaja, la un mic resort de bungalow-uri simple, de lemn, direct pe nisip. Sugar Beach ii spune, si a fost alegerea perfecta pentru cateva zile de balaceala, explorat laguna cu tot felul de hidrobiciclete si placi paddleboard. Rezerva aici.

O moara de apa intre stanci muntoase, urmatoarea noastra cazare deasupra celebrei plaje Butterfly Valley

Imi place tare mult in Turcia pe coasta Antalyei varietatea de cazari pe care le poti gasi si rezerva. Un astfel de exemplu: o moara de apa transformata in pensiune, intre stanci, deasupra plajei celebre Butterfly Valley: Watermill Hotel. Rezerva aici.

Villa Tamara, o vila eleganta in sarmantul Kas

Una din cele mai frumoase piscine poate din Turcia este cea a elegantei vile Tamara, cocotata deasupra marii in Kas, un orasel absolut sarmant, De la cocheta piscina ai privelisti catre marea ce pare infinita, punctata doar de insule si insulite stancoase. Rezerva aici.

Ada Adrasan, bungalow-uri intre stanci si mare

In satul Adrasan, la marginea plajei, am stat acum cativa ani, cu ocazia unui alt roadtrip prin Turcia. Cel mai mult ne-a placut aici piscina, de unde puteai admira stancile ascutite ale muntilor. Iar dimineata, dupa micul dejun, in 2 minute eram in apa calda a marii. Rezerva aici.

Villa Lukka, casute confortabile in o zona absolut superba, pe plaja de la Olympos

De data aceasta bungalow-urile nu sunt pe plaja, ci intr-o gradina plina de flori, si cu o vegetatie luxurianta, perfecta pentru un pic de racoare dupa o zi incinsa pe plaja. Desi un pic mai departe de plaja, bungalow-urile de la Villa Lukka nu sunt de fapt departe. In 5 minute esti pe plaja superba Cirali/Olympos, si ai chiar rezervata o zona doar pentru oaspetii de la aceasta cazare. Rezerva aici.

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare