Sus
  >  Calatorii cu copii   >  Relaxare cu copiii la Hotel Vega in Mamaia

Cu doua saptamani inainte de vacanta de vara, dupa un an scolar… provocator dat fiind ca a fost mai mult online, am decis ca avem nevoie, cu mic cu mare, de relaxare. Si ne-am indreptat catre un loc care ne e tare drag, si pe care mi-l amintesc atat de confortabil de cand era Lucas mic, pe cand plecam doar eu cu el la mare, si reuseam chiar sa ma relaxez, singura cu bebelus: Hotel Vega, in Mamaia.

Si l-am gasit asa cum ni-l aminteam: confortabil pentru toata familia, un lux subtil gandit sa te relaxeze, cu o sumedenie de facilitati pentru copii, dar si detalii care fac diferenta pentru parinti.

Cum s-au distrat copiii la Hotel Vega?

Piscina mare, cu zona de hidromasaj, dar si piscina pentru copii (recent renovata, cu topogan colorat si stropitori de apa) au fost evident vedetele. Copiii au stat, nu exagerez, cu orele in apa. Au sarit, au inotat, s-au balacit si s-au stropit. Ar fi stat chiar si mai mult, daca vremea ne-ar fi permis, dar din pacate in iunie am prins si un pic de ploaie (dar ne-am refugiat inauntru, si copiii au continuat distractia).

Si locul de joaca indoor a fost pe placul lor. Este fix potrivit pentru varsta Emei, cu piscina de bile si bucatarie de jucarie, iar Lucas a fost fratele mai mare dornic sa o supravegheze, in timp ce rasfoia cate o carte. 

La fiecare masa servita la restaurantul Akolade, copiii au primit meniuri de juniori, cu desene de colorat pe partea cealalta si creioane. De fiecare data au fost alte personaje printate, lucru care a incantat-o peste masura pe Ema.

In restul timpului, ne-am bucurat de plaja din fata hotelului Vega. Am zburat zmeul nostru colorat, am cules scoici (acum disponibile din plin pe plaja marita, se pare cu nisip de pe fundul marii), am admirat culorile intense ale apusului si ne-am invartit in jurul farului ce pazeste Vega Vintage Beach.

Copiii si-au dorit si sa se plimbe cu gondola din Mamaia, pe care au zarit-o din masina in drum spre Hotelul Vega, asa ca, dupa ce s-a potolit ploaia de sambata dupa amiaza, am pornit sa zburam pe deasupra cazino-ului si hotelurilor din centrul statiunii. 

Cum s-au relaxat parintii la Hotel Vega?

La final de weekend, Ema a exclamat incantata: “Asta a fost excursia copiilor, nu am avut nici macar o activitate de adulti!” Si are dreptate, au facut doar ce au vrut ei doua zile intregi. Insa ce nu stie ea este ca relaxatul in timp ce copiii se distreaza impreuna este una din activitatile preferate ale parintilor.

Ne-am relaxat pe sezlongurile confortabile din jurul piscinei; ne-am relaxat la restaurant incercind bucataria deosebita a restaurantului din Hotelul Vega si selectia foarte bine facuta de vinuri; ne-am relaxat in camera foarte confortabila, un junior suite  cu pat dublu si canapea extensibila in livingul separat, in care am incaput lejer toata familia, si ne-am relaxat in barul Cinema, sub posterele cu Nea Marin Miliardar, ce amintesc de istoria cinematografica a hotelului. Dar mai ales ne-a placut teribil balconul cu vedere la mare si piscina, in care am putut sta si admira cum furtuna se desfasura deasupra valurilor.

Cam acesta a fost weekendul nostru la Hotel Vega, in Mamaia, cu relaxare si distractie in meniu!

>> Gasesti mai multe informatii despre Hotelul Vega din Mamaia pe www.hotelvega.ro si pe pagina lor de facebook, dar poti si rezerva direct pe booking.com.

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare